Онлайн-лекції на міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty в листопаді 2023 року

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка до матеріалу

Міжнародна освітня платформа Ukraine Global Faculty анонсує онлайн-лекції, які відбудуться в листопаді 2023 року за участю найкрутіших спікерів міжнародного рівня.

Слухачам пропонують безкоштовну участь, синхронний переклад на українську мову, спілкування зі спікерами через Q&A Chat під час живої трансляції, сертифікати про участь, запис лекцій з цілодобовим доступом.

  • Онлайн-лекція професора кафедри хімії в Коледжі мистецтв і науки Університету Міссурі, науковця у галузі комп’ютерної біофізики та розробки ліків Dmitri Kireev«Computer-Aided Drug Design».
    9 листопада, 19:00
    Реєстрація
  • Онлайн-лекція професора, директора Центру підприємництва та інновацій у Труласьк бізнес-коледжі Університету Міссурі J. Scott Christianson«Deepfakes and the future of content creation, society, and business».
    17 листопада, 19:00
    Реєстрація
  • Онлайн-лекція професора фізики на факультеті фізики та інженерної фізики університету Тулейн (США) Denys Bondar«Quantum phenomena at all spatial and temporal scales».
    21 листопада, 19:00
    Реєстрація
  • Онлайн-лекція наукової співробітниці та керівниці дослідницької групи в Інститут системної нейронауки ім. Кавлі Норвезького університету науки і технологій, PhD у галузі комп’ютерної нейронауки Soledad Gonzalo Cogno«Introduction To Neuroscience And Neural Coding».
    28 листопада, 19:00
    Реєстрація
  • Онлайн-лекція венчурного партнера у Zag, директора з питань інвестицій та менторської підтримки у eō Business Incubators William Mercer «Fundraising».
    30 листопада, 19:00
    Реєстрація

Міжнародну освітню ініціативу реалізує фонд K.Fund Василя Хмельницького за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.