Першокурсники кафедри архітектурного проєктування взяли участь у виставці-конкурсі «Місто майбутнього»

Кафедра архітектурного проєктування Львівської політехніки
Фото з виставки

У межах дисципліни «Основи архітектурного проєктування, частина 1» студенти першого курсу кафедри архітектурного проєктування Інституту архітектури та дизайну (групи АР-101–110) виконували творче пошукове завдання «Місто майбутнього» за напрямами: місто на воді, місто в пустелі, місто в горах, місто на Марсі. У кожній групі було створено окремі команди як професійні «архітектурні бюро», де студенти працювали на «посадах» – головний архітектор проєкту, архітектор громадських/висотних, приватних житлових будівель, ландшафтний архітектор, архітектор-дизайнер середовища.

Експериментальне завдання зацікавило студентів, у процесі командної роботи першокурсники знайомилися з професією та сучасною архітектурою, складали розуміння міського простору, вчились робити архітектурні скетчі, захищали свої проєкти.

У кожній категорії було визначено по три призові місця, команди нагороджені дипломами від кафедри архітектурного проєктування. Окремі відзнаки студенти отримали від управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради, архітектурного бюро Sulyk architects, деканату Інституту архітектури та дизайну.

Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Диплом Диплом Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Роботи учасників Роботи учасників Роботи учасників Роботи учасників Роботи учасників Диплом