Підтримуймо своїх! Студенти закликають долучитися до збору «208 років ― 208 тисяч»

Центр комунікацій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

З нагоди 208-річчя Львівської політехніки студенти ініціювали збір 208 тис. грн для випускників університету, які зараз захищають нашу Незалежність.

Голова Колегії студентів Національного університету «Львівська політехніка» Богдан Мірінчик пояснив, чому важливо підтримувати такі збори:

― Перш за все підтримка ЗСУ ― це питання нашого виживання сьогодні. Водночас такі збори дають відчуття належності до єдиної спільноти: студенти, працівники, випускники об’єднуються у бажанні допомогти нашим військовим. Це момент гуртування за спільними цінностями.

Не вперше студенти Львівської політехніки об’єднують зусилля, щоб у різний спосіб підтримувати наших захисників.

― Ми знаємо: політехніків колишніх не буває. Цей збір стане суттєвою підтримкою для випускника Інституту хімії та хімічних технологій Дмитра Гнатіва.

За два роки після повномасштабного вторгнення політехніки долучалися до кількох масштабних зборів.

― Львівські політехніки стали переможцями у зборі «Пекельна сесія» від Благодійного фонду Сергія Притули, зібравши 778 783 грн на FPV-дрони, а під час командного збору «Збір/на політехніків», який відбувався у межах фестивалю «Осінь Політехніки», задонатили понад 2,4 млн грн, ― додав Богдан.

Щоб і цей збір «208 років ― 208 тисяч» успішно закрити, донатьте на монобанку або робіть переказ за номером картки банки 5375 4112 1639 0018.