Професор кафедри ММП прочитав серію лекцій для студентів магістерського рівня за проєктом UniTECH

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Скріншот з онлайн-лекції

У рамках проєкту European technology transfer for Ukrainian universities (UniTECH – 101047891 – GAP-101047891) за програмою Jean-Monnet Chairs у Львівській політехніці здійснюють викладання курсів для студентів. Зокрема, впродовж жовтня 2023 року професор кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту Ігор Олексів прочитав серію лекцій, присвячених європейським практикам інновацій і трансферу технологій для студентів магістерського рівня освітньої програми «Міжнародний бізнес».

У межах лекцій було висвітлено широке коло питань щодо трансферу технологій та інновацій. Зокрема, розглянуто підходи до диференціації товарів за допомогою інновацій, проаналізовано методи формування інноваційної вартості й вивчено досвід впровадження Стратегії Голубого Океану. Також було обговорено, як розвиток інноваційної культури в університетах сприятиме відбудові й трансформації України.

Вивчення європейських практик трансферу технологій викликає велике зацікавлення в студентів через перспективність такого напряму для українських підприємств та організацій.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції