Привітання ректора Львівської політехніки з нагоди початку нового навчального року

Ректор Львівської політехніки
привітання

Шановна політехнічна спільното!

Складні часи народжують сильних людей і створюють багато нових можливостей, щоб на звичні речі поглянути по-новому і зрозуміти, що справді є цінним та пріоритетним.

Сьогодні ворог знову атакував Україну ракетами. І так відбувається щоденно. Та в тривогах, у постійному неспокої ми продовжуємо вчитися і працювати, мріяти і прагнути більшого.

Дорогі першокурсники, не зважаючи на те, що через агресію ворога ми не можемо всі разом зустрітися на урочистій посвяті у студенти, яка століттями була однією із найзнаковіших подій в житті політехніків, вірю, що цей день, коли ступаєте на нову стежку свого життєвого шляху, Ви пам’ятатимете завжди. Беріть від життя максимально, ставте перед собою високі цілі і не бійтеся викликів, не зупиняйтеся перед труднощами.

Вітаю Вас у Львівській політехніці! Нехай наш університет стане місцем Вашого зростання! Вчіться, будьте допитливими, впертими і вимогливими — не зупиняйтеся на досягнутому, а прагніть більшого, щодня ставайте кращими за себе вчорашніх, а ми — кожен, хто працює для Вас, — докладемо максимум зусиль, щоб Ви здобули найкращу освіту і змогли впевнено реалізувати себе в професії!

Складні часи народжують сильних людей… Перед Вами стоїть висока місія — докластися до перемоги над запеклим ворогом і творити Україну, яка займатиме гідне місце на світовій арені. Переконаний, що саме Вам це під силу!