Спільним подячним молебнем та колядою львівські політехніки завершили 2023 рік

Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з подячного молебня

Львівська політехніка має багато традицій, які академічна і студентська спільноти формували десятиліттями, а то й століттями. Час Різдвяних свят і Нового року завжди по-особливому родинно відзначають у нашому університеті.

Політехніки на чолі з ректором Юрієм Бобалом дякували Богові за прожитий рік і просили благословення на прийдешній під час спільного молебню в Архикатедральному соборі святого Юра. Молебень звершив настоятель Собору митрофорний протоієрей Роман Кравчик у співслужінні з головою Центру студентського капеланства отцем Юрієм Остапюком.

Перед завершальною в цьому році Вченою радою колективи Народного дому «Просвіта» нашого університету привітали всіх колядами та віншуваннями.

Звучали давні коляди, як «Бог предвічний» у виконанні Народного чоловічого хору «Орфей», «Небо і земля», яку заспівали всі учасники заходу, а також і нові ― від Народного ансамблю бандуристок «Заспів», Народного вокального ансамблю «Аколада», Народної хорової капели «Гаудеамус», Народного ансамблю естрадної пісні «Сузір᾽я». Віншували, бажаючи, «щоби квітла вища школа, щоб наука була плідна, Політехніка, щоб рідна розростала і міцніла…», учасники Народного театру-студії «Хочу».

Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з подячного молебня Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди Фото з коляди