Стартап-школа Університету з партнерами організовують зимову школу самоврядування для учнів двох областей

Tech StartUp School Львівської політехніки
Заставка зимової школи

Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» запрошує учнів 9–11 класів у Зимову школу учнівського самоврядування.

Охочим взяти участь у школі пропонують зібрати команду із 3 представників школи, пройти онлайн-навчання від викладачів кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки та менторів Tech StartUp School і розробити проєкт, який покращить життя їхнього навчального закладу.

Навчання у школі відбуватиметься онлайн з 2 по 23 лютого 2024 року і включатиме такі теми:

  • дизайн мислення та креативність;
  • емоційний інтелект й розв’язання конфліктів;
  • лідерство та командоутворення;
  • комунікації та PR;
  • управління, самоврядування і тайм-менеджмент.

Кращі проєкти буде презентовано 24 лютого у фіналі школи, а переможців відзначать грошовими нагородами.

У рамках проєкту найактивніші учасники школи зможуть відвідати:

  • учні Львівщини – департамент освіти та науки ЛОВА, поспілкуватися з керівництвом департаменту й дізнатися більше про те, як працює орган державного управління;
  • учні Івано-Франківщини – Калуську районну державну адміністрацію, Калуську міську раду, поспілкуватися з керівництвом районної державної адміністрації, міським головою Калуської міської ради й дізнатися більше про те, як працює орган державної влади та місцевого самоврядування.

Також заплановано екскурсію на кафедру адміністративного та фінансового менеджменту Львівської політехніки, де школярі побачать на власні очі, як і хто навчає управлінців.

Крайній термін реєстрації31 січня 2024 року.

Організатори заходу – департамент освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації, Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» у партнерстві з Калуською районною державною адміністрацією та Калуською міською радою.