Студентка кафедри АПІ розповіла про своє навчання за програмою Еразмус+ у Кінгстонському університеті Лондона

Кафедра архітектурного проєктування та інженерії Львівської політехніки
Фото з навчання у Великобританії

У рамках програми Erasmus+ студентка кафедри архітектурного проєктування та інженерії Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки Діана Морозович упродовж минулого року навчалась у Кінгстонському університеті Лондона.

Після року навчання та інтеграції в освітній процес Англії Діана мала можливість продовжити навчання в Кінгстоні на ще один рік.

«Наразі я навчаюсь одночасно у Львівській політехніці та Кінгстонському університеті. Ці два роки були неймовірним досвідом, адже я отримала шанс побачити різницю між освітою в Англії та Україні. Звісно, поєднувати навчання у двох університетах та вчасно виконувати весь обсяг завдань є складним викликом, але я впевнена, що знання, які отримала в обох університетах, зіграють велику роль в моїй майбутній кар’єрі архітектора.

Одним із головних акцентів у програмі навчання в Кінгстоні є проєктування споруд «для людей», адже будівлі мають бути не тільки естетично красивими, але й комфортними для їх мешканців та відвідувачів. Архітектор тут – це людина, яка присвячує своє життя творенню корисного для інших. Саме тому на лекціях і воркшопах, які тут відбуваються, на цьому завжди зосереджують увагу студентів.

Можливості навчання за кордоном є надзвичайно корисними для студентів, адже це не тільки шанс засвідчити відмінності у професійній сфері, але й познайомитися з новими людьми, побачити кардинальні відмінності культур, покращити знання англійської та, звісно, подорожувати».

Фото з навчання у Великобританії Фото з навчання у Великобританії Фото з навчання у Великобританії Фото з навчання у Великобританії Фото з навчання у Великобританії Фото з навчання у Великобританії Фото з навчання у Великобританії Фото з навчання у Великобританії Фото з навчання у Великобританії Фото з навчання у Великобританії