Студенти кафедри СКІД відвідали львівський офіс глобальної IT-компанії Sigma Software

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Фото з відвідин компанії

Студенти кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки в межах навчальних дисциплін «Соціальні мережі в бізнесі» (викладач – доцентка Соломія Федушко) та «Соціальні комунікації в мережі Інтернет» (викладач – доцент Юрій Сєров) відвідали Sigma Software – шведську компанію з українським корінням, яка надає послуги з ІТ-консалтингу. Sigma Software входить у Топ-100 найкращих у світі провайдерів ІТ-послуг за рейтингом The Global Outsourcing 100, в Топ-3 найкращих IT-роботодавців за версією DOU, а також у Топ-20 найкращих роботодавців України за версією Forbes Ukraine.

Студенти спеціальності ІБАС побачили, як працює потужна ІТ-структура з 21-річним досвідом роботи.

Менеджер з навчання та розвитку компанії Sigma Sofrware Мирослава Осередчук змотивувала та надихнула студентів на активне навчання й саморозвиток заради досягнення амбітних цілей. Екскурсія була насиченою, жвавою, цікавою, вражаючою та комунікаційною. Студентам продемонстрували сучасних світ роботи IT-спеціалістів, робочі локації фірми. У зонах відпочинку політехніки поспілкувалися й налагодили зв’язки з професіоналами в ІТ-індустрії, дізналися про дозвілля компанії, програми розвитку співробітників, стажування та можливості для їхньої освіти і працевлаштування.

HR-фахівчиня компанії Sigma Sofrware розповіла про структуру компанії, її роботу зі зсередини, що дало змогу студентам краще зрозуміти культуру роботи й можливості, доступні в ІТ-індустрії.

Дякуємо за цікаву подорож в IT-світ, екскурсію, смачне печиво, каву з корицею та гарні призи!

Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії