Студенти кафедри захисту інформації отримали інсайти від провідних експертів EveryMatrix у галузі кібербезпеки

Кафедра захисту інформації Львівської політехніки
Фото із зустрічі

30 листопада 2023 року студенти другого курсу кафедри захисту інформації Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Львівської політехніки отримали унікальну можливість відкрити завісу та глибше зануритися в сучасний світ кібербезпеки. За сприяння компанії EveryMatrix її провідні фахівці поділилися своїм досвідом та відзначили ключові аспекти цієї важливої галузі.

Василь Побережник, AQA Engineer та асистент кафедри захисту інформації, Марія Войтович, HR-експерт, і Дмитро Лановський, Chief Information Security Officer, провели для студентів екскурсію у світ кібербезпеки та розуміння її важливості. Обговорювані теми включали важливі аспекти, такі як ролі спеціалістів у галузі, безпечний цикл розробки програмних продуктів та різновиди кібератак.

Студенти долучилися до обговорення таких тем, як The Importance of Cybersecurity, Key Cybersecurity Roles, Secure Software Development Lifecycle, а також здобули унікальну можливість ознайомитися з практичними аспектами роботи над кібербезпекою у відомій компанії EveryMatrix.

Організатори події надали студентам можливість дізнатися про різні аспекти розвитку кар’єри в галузі кібербезпеки, акцентуючи увагу на ресурсах для навчання та сертифікації. Презентовані теми включали Career Paths and Opportunities та Resources, де було показано як платні, так і безкоштовні ресурси для подальшого вдосконалення.

Цей івент став невід’ємною частиною поглиблення знань студентів та стимулюватиме їхні інтереси в галузі кібербезпеки.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі