У Львівському фізико-математичному ліцеї відбулися Дні Політехніки

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото із заходу «Дні Політехніки в школі»

З 9 по 13 жовтня у Львівському фізико-математичному ліцеї проходили Дні Політехніки, запропоновані для реалізації Національним університетом «Львівська політехніка». До ліцею завітав колектив викладачів Університету, який уже четвертий рік поспіль зустрічається з учнями 9–11 класів шкіл та ліцеїв міста Львова та проводить для них заняття з різних дисциплін. Ці заняття покликані стимулювати дітей до подальшого навчання у закладах вищої освіти, зокрема – у Львівській політехніці.

Колективу викладачів було дуже приємно поспілкуватися з учнями ліцею, розповісти їм про цікаві новинки та аспекти математики, фізики, української мови, хімії, мистецтва, англійської мови, ІТ-технологій, роботи в соцмережах і дипломатичного протоколу. Рівень навчальної підготовки учнів викликав у педагогів приємні емоції.

Додатково для дітей провели тренінг «Компетенції майбутнього», основна мета якого – допомогти випускникам правильно обрати для себе майбутній фах.

Львівський фізико-математичний ліцей уже багато років очолює рейтинг шкільних закладів міста Львова. Щорічно ліцеїсти досягають високих результатів на різноманітних олімпіадах, турнірах і конкурсах.

У перспективі передбачено візит ліцеїстів та їхніх педагогів до Львівської політехніки та ознайомлення із сучасними університетськими лабораторіями.

Фото із заходу «Дні Політехніки в школі» Фото із заходу «Дні Політехніки в школі» Фото із заходу «Дні Політехніки в школі» Фото із заходу «Дні Політехніки в школі» Фото із заходу «Дні Політехніки в школі» Фото із заходу «Дні Політехніки в школі» Фото із заходу «Дні Політехніки в школі» Фото із заходу «Дні Політехніки в школі»