У межах конкурсу світлин для політехніків від Італійського інституту фотографії відбулась відеоконференція

Центр італійсько-українського співробітництва «Леонардо да Вінчі»
Заставка до матеріалу

У рамках реалізації конкурсу фотографії, що відбувався у межах співпраці між Італійським інститутом фотографії з Мілана та Національним університетом «Львівська політехніка», 26 липня відбулась відеоконференція між організаторами та учасниками проєкту.

З італійської сторони у зустрічі взяли участь:

  • Мауріціо Каваллі (Maurizio Cavalli) – директор Італійського інституту фотографії;
  • Алессія Локателлі (Alessia Locatelli) – співдиректорка, керівниця проєкту;
  • Катеріна Сантіні (Caterina Santini) – координаторка проєкту;

від нашого університету –

  • Орест Василько, координатор проєкту з боку Львівської політехніки, керівник Центру італійсько-української співпраці «Леонардо да Вінчі».

Також долучилися й самі учасники – студенти Університету.

Представники Італійського інституту фотографії уважно переглянули всі роботі студентів-політехніків та висловили задоволення якістю робіт – фотографій, які надіслали наші учасники. На зустрічі керівниця проєкту пані Локателлі докладно проаналізувала роботи присутніх студентів, надавши цінні професійні поради.

Ось відгуки про цю онлайн-зустріч від наших студентів, які взяли у ній участь.

  • Марія Панчишин: «Сьогоднішня відеоконференція була дуже захопливою та цікавою для мене. Участь у ній надала мені змогу розширити свій кругозір і побачити різні стилі фотографій, які робили учасники. Хочу щиро подякувати Алессії Локателлі за те, що вона переглянула наші роботи, дала цінні коментарі та поради як спеціалістка своєї справи».
  • Роман Якимів: «Сьогоднішня зустріч надзвичайно надихнула мене, адже я набув нового бачення власної творчості, визначив для себе шлях подальшого самовдосконалення. Щиро вдячний італійським фахівцям за безцінні поради та слова підтримки, що мотивують творити».