Українським дослідникам пропонують участь на спеціальних умовах у програмі FAU SCI FI 2024

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Заставка програми

Центр міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка» звертає увагу зацікавлених осіб на можливість участі для українських дослідників на спеціальних умовах у програмі FAU SCI FI 2024.

From Scientists to Innovators for Industry (SCI FI) – це 3-місячна програма змішаного навчання, що складається з онлайн-модулів (7 базових та 5 тематичних), вебінарів, менторських сесій і спрямована на отримання знань, які стануть у пригоді науковцям, що планують здійснити перехід від академічних досліджень до роботи у фармацевтичній та медичній галузях. Програма має загальний характер та стосується всіх наукових напрямів, дотичних до медичної та фармацевтичної галузі.

Тривалість – від 23 серпня до 4 грудня 2024 року.

Програма пропонує два треки: повну програму та легку програму. Обидва треки включають тримісячне онлайн-навчання.

Вартість (лише для українців): 5 спонсорованих слотів для українських дослідників за повною програмою (зокрема участь у двох зустрічах в Маастрихті та Гданську) та безкоштовна участь у легкій програмі без обмеження кількості учасників.

Крайній термін подання заявки – 31 травня 2024 року.

Докладніше про програму

8 квітня 2024 року зацікавлені особи матимуть можливість відвідати онлайн інформаційний семінар, щоб дізнатися більше про програму та відповідні можливості. Для участі потрібно зареєструватися.