Здобувачі вищої освіти кафедри АІП відвідали Галицький районний суд міста Львова

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Фото з відвідин суду

Поєднання теорії та практики є неодмінною складовою навчального процесу студентів Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки. У рамках вивчення дисципліни «Адміністративне право, частина 1» студенти групи ПВ-25 кафедри адміністративного та інформаційного права під керівництвом д.ю.н., професорки Ольги Скочиляс-Павлів відвідали Галицький районний суд міста Львова.

Здобувачі вищої освіти мали можливість поспілкуватися з головою суду Іриною Волоско, яка поділилася загальною інформацією про суд, розповіла про найпоширеніші категорії судових справ та ознайомила студентів із особливостями роботи суду в умовах правового режиму воєнного стану. Далі студенти зустрілися з в.о. керівника апарату Ольгою Скрипкою, яка розповіла про особливості функціонування електронного суду.

Надзвичайно цінним досвідом для політехніків стала можливість взяти участь у двох судових засіданнях: під час розгляду цивільної справи про стягнення заборгованості за кредитним договором та кримінальної справи про зміну запобіжного заходу. Студенти мали можливість наочно побачити, як відбувається судове засідання та зрозуміти роль судді, адвоката, прокурора в судовому процесі.

Спасибі працівникам Галицького районного суду міста Львова за корисний та пізнавальний досвід!

Фото з відвідин суду Фото з відвідин суду Фото з відвідин суду