У Львівській політехніці побував мандрівний кобзар із Нікополя

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Мандрівний кобзар у Львівській політехніці

Борисові Бабенку 82 роки. Від народження і до початку повномасштабного вторгнення мешкав у Нікополі, де колись була Микитинська Січ. Там заснував Козацтво, Просвіту, Товариство української мови, зорганізував різні проукраїнські політичні згромадження. Був учасником двох майданів у Києві. Усе життя обстоював проукраїнську позицію.

Коли у 2022 році Нікополь почали обстрілювати росіяни, переїхав до Львова. І тут не полишає бандури та інших давніх українських інструментів. Має п’ятнадцять концертних програм, знає близько півтори тисячі пісень. Цього разу Борис Бабенко з невеличким авторським концертом відвідав Львівську політехніку.

Мандрівний кобзар у Львівській політехніці Мандрівний кобзар у Львівській політехніці Мандрівний кобзар у Львівській політехніці Мандрівний кобзар у Львівській політехніці Мандрівний кобзар у Львівській політехніці Мандрівний кобзар у Львівській політехніці Мандрівний кобзар у Львівській політехніці Мандрівний кобзар у Львівській політехніці Мандрівний кобзар у Львівській політехніці Мандрівний кобзар у Львівській політехніці Мандрівний кобзар у Львівській політехніці Мандрівний кобзар у Львівській політехніці Мандрівний кобзар у Львівській політехніці Мандрівний кобзар у Львівській політехніці Мандрівний кобзар у Львівській політехніці